Word nu lid

Neem contact met een van onze bestuursleden en vraag naar ons jaarprogramma. We zijn er zeker van dat er bepaalde activiteiten bij zijn die je zullen bevallen. Kom naar een activiteit en maak zo kennis met onze werking. Nadien kan je nog altijd lid worden.

Waarom lid worden

Leuke activiteiten 
Lid worden doe je in de eerste plaats om aan de activiteiten van je afdeling te kunnen deelnemen. Als lid krijg je ook informatie over regionale activiteiten voor fietsers en wandelaars, voor senioren, voor schapenhouders, ...

Gratis leesvoer 

  • Tweemaandelijks ontvang je het ledenblad Buiten, samen met het plattelandsmagazine Nest.
  • Elke zomer krijg je de zomerbrochure Buitentips met een overzicht van interessante zomeractiviteiten.
  • Leden-schapenhouders ontvangen 5 keer per jaar een nieuwbrief.

Een greep uit het lijstje extra ledenvoordelen

  • Leden en inwonende familieleden zijn verzekerd tijdens activiteiten
  • Je ontvangt een gratis zakagenda
  • In Buiten vind je een bon van 250 punten van 'My Aveve'

Leden Landelijke Gilden beleven meer!

Als lid van Landelijke Gilden maak je deel uit van een toffe bende van plattelandsliefhebbers. Fijne mensen met een voorliefde voor goed eten, fietsen en wandelen, tuinieren, zorgen voor elkaar en voor het dorp, ... en natuurlijk: met een voorliefde voor den (boeren)buiten.

Kom erbij, want voor 32 euro (of zelfs maar 16 euro voor jouw eerste jaar als nieuw lid!) geniet je van talrijke activiteiten, vriendschappen én ledenvoordelen:  

Wij bieden je heel wat leesvoer: je ontvangt ons ledenmagazine Buiten, het plattelandsmagazine Libelle Nest, de zomerbrochure Buitentips en een nieuwsbrief op maat. Daarnaast krijg je een mooie korting op andere tijdschriften, zoals Libelle en Knack.  

Met jouw lidkaart vallen er ook fijne kortingen te rapen. Cultuur opsnuiven met de Museumpas of lekker uit eten bij Lunch Garden? Op vertoon van jouw lidkaart, kan dat alles (en nog veel meer) een stukje voordeliger!

Als lid neem je goedkoper of zelfs gratis deel aan verschillende activiteiten en ben je, samen met je hele gezin, verzekerd tijdens jullie deelname.