Karabijnschieten

Wanneer

  • zaterdag 18 februari 2023 18u00 - 22u00
Schutterslokaal Meeswijk - GENOOTSTRAAT z/n, 3630 LEUT
Al jaren gaan we met verschillende leden naar de schutterij om het buksschieten aan te leren. Het hanteren van de karabijn en het schieten wordt ter plaatse door mensen van de schutterij aangeleerd aan die mensen die het willen leren.. Daarna kan iedereen zijn kunsten tonen in een wedstrijd en meedingen naar de door de club uitgegeven prijzen. De eerste drie worden voorzien van een beker.
We worden er verwacht om 18 uur 30 . Ook mensen die niet willen schieten kunnen mee om de schutters aan te moedigen. De mensen van de meeswijkse schutterij, onze gastheren, zullen de nieuwelingen aanleren hoe een karabijn wordt gebruikt en hoe men, ook al deed men het nog nooit, ook in de roos kan schieten.
Een mooie wedstrijd zal dan starten en iedereen krijgt evenveel kansen. Door afvallen van de minst goede komt men uiteindelijk in de finale terecht. Hier wordt gestreden voor een beker, door de schutterij aangeboden. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen. Het beste is lid te zijn zodat men ook voor gebeurlijke ongevallen is verzekerd. Zie de bijgevoegde folder ivm inschrijven en betalen.De supporters zijn ook welkom, doch hoeven zich niet in te schrijven. Ze hebben eveneens recht op hun  3 consumpties en snacks, als ze ter plaatse het inschrijvingsgeld betalen.

Praktisch

Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Opgrimbie
Schutterij Meeswijk
Prijs
€ 10,00
Vanaf 16 jaar mag men meedoen. Niet leden betalen 15 €. Supporters mogen eveneens aanwezig zijn, doch dienen zich niet in te schrijven. Consumpties en snacks zijn ook voor hen voorzien.
Reservatie
verplicht

Neem deel of vraag meer info

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

089 76 24 78