Karabijnschieten

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • zaterdag 24 februari 2018 18u30 - 22u00
Schutterslokaal Meeswijk - GENOOTSTRAAT z/n, 3630 LEUT

Verslag

Na afzeggen van enkele zieken waren er 23 aanwezigen. Hiervan hebben er 19 meegedaan en de rest waren supporters. Deze 19 werden in drie groepen verdeeld en de kaveling kon beginnen. De plaatselijke schutterij zorgde voor een fijne ontvangst. De op voorhand bestelde warme hapjes gingen er zeer goed in. Ondertussen deden de schutters hun uiterste beste en de strijd was gelijk opgaand.
Na twee ronden van 18 schoten moesten de besten verder en hier waren zowel vrouwen als mannen bij. De laatste drie moesten uitmaken wie uiteindelijk de overwinning zou halen. Lou miste bij zijn derde schot en werd alzo derde. De blokjes werden nog kleiner en Mia en Bart deden hun uiterste best.
In haar zoveelste ronde miste Mia een blokje en als Bart alles raakte was hij de overwinnaar. Zo geschiedde en was de eindstand bekend. Lou werd dus derde, Mia tweede en de jongste van de groep werd overwinnaar. Ze kregen alle drie een mooie beker en zo was dit weer een geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is. ps: aan de andere kant van de zaal wren de collegas van Rotem eveneens een wedstrijd aan het houden. Misschien eens afspreken om het de volgende keer tegen elkaar op te nemen.

Praktisch

Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Opgrimbie
Schutterij Meeswijk
Meer weten?
Prijs
€ 7,00
Vanaf 16 jaar mag men meedoen.
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

089 76 24 78

Meer activiteiten